Home Producten Nieuws Sponsor Contact Waar Verkrijgbaar ?

PRODUCTEN

Energie Gel 24 doses flessen

Electrolyte Sport Drank

Elektrolyten

Eindeloos energie

Energie Gels

Energie Chews

Bidons

Herstel Drank

bevooradings zakken 
 
 
Ontvang de Carb BOOM! nieuwsbrief!

 
 

 
Vragen?
Mail ons.  
Home  
 


Herstel Drank
Carb BOOM! Herstel Drank
Is een hersteldrank met daarin een belangrijke formulering van zuivere lactosevrijeWheyProtein Isolaten, complexe en eenvoudige koolhydraten, plus toegevoegde aminozuren, elektrolyten, vitaminen en mineralen. Dit alles om het herstel te maximaliseren na elke training en/ofwedstrijd. Carb BOOM! Recovery drink is samengesteld om onmiddellijk te worden geconsumeerd na het sporten, dit wanneer het lichaam de meeste behoefte aan voedingsstoffen heeft.CarbBOOM!Recovery vult snel de glycogeenvoorraden aan in de spieren en stellen het lichaam in staat door de aanwezigheid van hoogwaardige whey eiwitten om de spieren te laten herstellen.


Koolydraten
Gebruik makend van een speciale mix van eenvoudige suikers en complexe koolhydraten (in totaal 29gram per dosering) dit ter aanvulling van de glycogeen hoeveelheid in de spieren die uitgeput zijn vaak na trainingen en wedstrijden.
Eiwitten
Geformuleerd met 10gram per dosering aan wei-eiwit isolaat (deze bevatten alle essentiŽle aminozuren) die de snelheid van spier herstel verbetert en fysieke prestaties voor in de toekomst bevorderd.


Elektrolyten
Bevat 4 essentiŽlemineralen voor directe aanvulling van stoffen die verloren zijn gegaan door transparantie.


Heerlijk van smaak
Vooral vlak na de wedstrijd en intensief trainen is het eten vaak moeilijk. Door de prettige smaak van deze hersteldrank word dit nu een heel stuk eenvoudiger gemaakt.


Niets kunstmatig
Bevat geen kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen.